Contact opnemen

Enkwest Opleiding & Advies B.V.
Deventerstraat 31
7311 LT Apeldoorn

Telefoon: 055 - 576 97 87
Email:info@enkwest.nl
Enkwest Academie:
academie@enkwest.nl

Waarom Enkwest?
  • Persoonlijke begeleiding dankzij onze kleinschaligheid en betrokken docenten
  • Een opleiding die het mogelijk maakt de lat hoger te leggen voor uzelf
  • Focus op het toepassen in de praktijk
  • Een dosis kennis in huis door onze samenwerking met ZW casemanagement organisaties EBEX en ENgage
  • Mogelijkheid tot regelmatige bijscholing zodat u op de hoogte blijft van de laatste veranderingen en hierop in kunt blijven spelen

Ziektewet opleidingen

image

Enkwest Opleiding & Advies heeft als gespecialiseerd opleidingsinstituut ook passende Ziektewet opleidingen. Zodat u als adviseur goed kunt adviseren aan de werkgever (wat zijn de ins en outs van eigen risicodragen Ziektewet) en als casemanager leert hoe u de Ziektewet uitvoert voor uw relaties.

Bij elke opleiding hoort ook ons nieuwe boek 'Ziektewet Casemanagement, meekijken bij Hotel Zwingelspaan'.

Casemanager Ziektewet

In vijf dagen wordt, aan casemanagers die de Ziektewet gaan uitvoeren, arbodienst medewerkers, medewerkers op schade afdeling inkomensverzekeringen en verzuim volmacht medewerkers, uitgelegd hoe de Ziektewet wordt uitgevoerd. Aan de hand van Ziektewet teksten en de beleidsregels van UWV wordt u geleerd hoe u recht, hoogte en duur van de Ziektewetuitkering kunt bepalen.

 

Referentie Kiwi Personeelsgroep

Enkwest is de opleidingsinstituut voor de Ziektewet anno nu!

Je wordt op een persoonlijke, informele manier begeleidt in de Ziektewet! Tevens worden regels en wetgeving op een heldere en duidelijke wijze uitgelegd door specialisten ‘in the field’, zodat deze voor de cursist makkelijker te hanteren wordt.

De cursist wordt serieus genomen door het bespreken van voorbeelden uit de praktijk.

Tevens een prettige nazorg, vragen die je ook na de cursus hebt, kunnen dan nog steeds worden besproken.

Jeanet Olthof

Referentie A.S. Watson

De 5-daagse opleiding Casemanager ziektewet heb ik als zeer inspirerend en waardevol ervaren. Op een interactieve wijze werden we meegenomen in de boeiende materie rondom de Ziektewet. De wet- en regelgeving werd hierbij op een duidelijke, transparante wijze uitgelegd en is daardoor in de praktijk voor mij goed toepasbaar. We hadden een fantastische groep met cursisten waarbij vrijwel iedereen al een gedegen basiskennis had. Er was tijdens de opleiding veel ruimte voor interactie en het inbrengen van casuïstiek uit de praktijk, dit zorgde voor interessante en boeiende discussies en heeft het leereffect vergroot.  Christa Jacobs is een bijzonder goede trainster en speelt goed op de wensen van de cursisten in.  Het informele karakter heb ik als erg plezierig ervaren. Door de jarenlange kennis en ervaring van Enkwest als intermediair en opleidingsinstituut is er zeer veel kennis bij hen aanwezig. Zij hebben dagelijks te maken met voorbeelden uit de praktijk waarbij de kennis altijd actueel is. Ook de nazorg van Enkwest ervaar ik als zeer positief.

Als WIA/ ZW Specialist binnen A.S. Watson beveel ik deze opleiding ten zeerste aan. Ik zie uit naar de volgende training.

Kim van Roon

Naam opleiding
Datum
 
20-11-2018