Referenties

Onze relaties beoordelen ons regelmatig, op ons verzoek. Aan diverse partijen is gevraagd om een korte beschrijving te maken van hun gevoel bij de samenwerking met Enkwest. Ook hebben wij zelf de vrijheid genomen om enkele prikkelende opmerkingen uit de evaluaties van trainingsdagen te vermelden:

  • "Enkwest heeft indruk op mij gemaakt. Twee zeer goede docenten die kennis van de praktijk hebben en ook de interactie goed zochten. Niets dan lof!"
  • "nooit geweten dat de WIA zo boeiend kon zijn!"
  • "door de interactie is de dag voorbij gevlogen"
  • "de docent heeft overal een antwoord op"
  • "goede praktijkvoorbeelden"
  • "de samenhang tussen het publieke domein en de private verzekeringen is me nu duidelijk"
  • "mijn leermoment is dat ik er nu achter ben dat na 104 weken ziekte er nog heel veel financiële schade is voor ons (werkgever). Daar was ik me niet bewust van."

Referentie deelnemers Netwerk Consultant Werk & Inkomen

Al bijna 10 jaar lang organiseert Enkwest exclusieve trainingsdagen voor inkomensspecialisten die hun kennis op een hoog kwaliteitsniveau willen krijgen en houden: Netwerk Consultant Werk & Inkomen. Onze CWI-formule werkt goed omdat de specialisten niet alleen kennis komen opdoen, maar ook informatie met elkaar delen. Dat wij enthousiast zijn zal u niet verbazen. Het is daarom veel interessanter om een aantal deelnemers aan de CWI bijeenkomsten aan het woord te laten.

Ik vind het inspirerend en leerzaam om met andere specialisten verbinding te houden en up to date te blijven met ons vakgebied.  Janthony als gespreksleider en de kleinere setting lokken uit om in alle openheid met elkaar kennis te delen en te discussiëren.   

M. (Michèle) Sonneveld,

Register casemanager Rccm Kantoor Van Zijl

De ontwikkelingen binnen de inkomensmarkt volgen elkaar in een hoog tempo op. De maandelijkse bijeenkomsten van het CWI bieden de mogelijkheid om onder de bezielende leiding van Enkwest een dag stil te staan bij alle ontwikkelingen in inkomensland. Door de diverse samenstelling van zowel collega-verzekeraars en intermediairs hoor je direct hoe zij tegen bepaalde zaken aankijken en met vraagstukken omgaan. Daarnaast wordt alle ruimte geboden om onderling van gedachten te wisselen over de uitwerking van nieuwe ontwikkelingen in de markt en de wetswijzigingen. Het CWI zorgt ervoor dat je up to date bent en de banden met collega’s versterkt.

Rene de Peuter en Kim Beugel, De Goudse

Ik ben vanaf de start aanwezig op de CWI-meetings en ondanks de forse reisinvestering van 4 uur op deze dag brengt het mij en mijn team voldoende toegevoegde waarde om deze tijdsinvestering te compenseren. De wijze waarop deelnemers met elkaar om gaan en openheid geven in de lastige materie van “het inkomensvak” maken het waard om iedere keer weer de reis te aanvaarden. Ook de punten die vanuit Enkwest zijn aangedragen en worden behandeld tijdens de meeting zijn zeer actueel en geven een mooie opstart tot een gekwalificeerde vakdiscussie. Al met al een mooie ploeg die samen zorg draagt voor een hoog niveau.

Luc Missiaen, Consultant Werk & Inkomen Driekleur

Referentie Timing

Dank voor de antwoorden en de documenten. Erg blij mee. Iedereen vond de training inhoudelijk, interessant en leerzaam. We kunnen er verder mee. 

Referentie A.S. Watson

De 5-daagse opleiding Casemanager ziektewet heb ik als zeer inspirerend en waardevol ervaren. Op een interactieve wijze werden we meegenomen in de boeiende materie rondom de Ziektewet. De wet- en regelgeving werd hierbij op een duidelijke, transparante wijze uitgelegd en is daardoor in de praktijk voor mij goed toepasbaar. We hadden een fantastische groep met cursisten waarbij vrijwel iedereen al een gedegen basiskennis had. Er was tijdens de opleiding veel ruimte voor interactie en het inbrengen van casuïstiek uit de praktijk, dit zorgde voor interessante en boeiende discussies en heeft het leereffect vergroot. Christa Jacobs is een bijzonder goede trainster en speelt goed op de wensen van de cursisten in. Het informele karakter heb ik als erg plezierig ervaren. Door de jarenlange kennis en ervaring van Enkwest als intermediair en opleidingsinstituut is er zeer veel kennis bij hen aanwezig. Zij hebben dagelijks te maken met voorbeelden uit de praktijk waarbij de kennis altijd actueel is. Ook de nazorg van Enkwest ervaar ik als zeer positief.
Als WIA/ ZW Specialist binnen A.S. Watson beveel ik deze opleiding ten zeerste aan. Ik zie uit naar de volgende training.
Kim van Roon

Referentie Kiwi Personeelsgroep

Enkwest is de opleidingsinstituut voor de Ziektewet anno nu! Je wordt op een persoonlijke, informele manier begeleidt in de Ziektewet! Tevens worden regels en wetgeving op een heldere en duidelijke wijze uitgelegd door specialisten ‘in the field’, zodat deze voor de cursist makkelijker te hanteren wordt. De cursist wordt serieus genomen door het bespreken van voorbeelden uit de praktijk. Tevens een prettige nazorg, vragen die je ook na de cursus hebt, kunnen dan nog steeds worden besproken. 
Jeanet Olthof

ABN AMRO training Wft inkomen
Erg genoten van de opleiding. Van jou, maar ook van mijn collega's. Het blijft zo apart om te zien dat de kleine dingetjes het verschil maken en zullen blijven maken. Toch heb je de neiging die te vergeten en in dezelfde valkuilen te trappen. Ik net zo goed. Goed luisteren naar wat de vraag is en niet meteen in een al dan niet verzekeringsoplossing denken blijkt nog steeds erg moeilijk te zijn! Zie uit naar de volgende meeting.
Michel Hoogaars, Specialist Zorg & Inkomen


Referentie Van der Deijl Advies
Als assurantietussenpersoon en pensioenconsultant kom ik veel bij werkgevers die niet alleen vragen hebben over hun pensioenregeling maar ook over WIA-en verzuimverzekeringen. Deze gaan verder dan de standaard vragen die ik zelf wel kan beantwoorden. Dan doe ik graag een beroep om Enkwest om een adequate en passende oplossing aan mijn klanten te presenteren. En dat is prima bevallen, niet alleen bij mij maar dat werd ook zeker gewaardeerd door mijn klanten. Ieder zijn specialisme!
Leendert Jan van der Deijl

Referentie Driekleur Verzekeringen
Als generalist op het verzekeringsgebied bijna 30 jaar werkzaam in het vak en door continue de lat hoger te leggen gekomen tot een liefhebber op de deelgebieden Zorg & Inkomen. Met name onze zakelijke relaties waarderen dit zeer dat wij helpen met ontzorgen op de vakgebieden van Zorg, Verzuim en WIA door ons geïntegreerde VerzuimZorgPakket dat is samengesteld met partner Egberts Consulting. De ondersteuning van Janthony en zijn team in deze zijn van dermate kwalitatieve waarden dat we inmiddels een forse verzuimvolmacht hebben opgezet. Door gebruik te blijven maken van permanente educatie binnen hun opleidingstrajecten maakt dat we steeds een stapje voorlopen op onze concurrenten in de markt.
Luc Missiaen, Adviseur Driekleur verzekeringen