Visie, missie en kernwaarden

Visie

Enkwest is hét kennisinstituut in de constant veranderende (advies-)wereld van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Door de jarenlange opgebouwde en vergaarde kennis, op het brede gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, is Enkwest het deskundige en objectieve kennisinstituut omtrent alle private en publieke wet- en regelgeving, individuele en/of collectieve verzekeringsmogelijkheden. Enkwest is koploper inzake onderzoek, analyse en het publiceren van alle relevante informatie omtrent wetswijzigingen, markt- / verzekeringsoplossingen.

Missie
Enkwest deelt de aanwezige kennis in de vorm van opleidingen, uitkomsten van onderzoeken, ondersteuning bij advies en publicaties op een objectieve en praktisch toepasbare wijze. Enkwest levert deze deskundigheid aan de volgende betrokkene doelgroepen; verzekeraars, assurantietussenpersonen, accountants, werkgevers, ondernemingsraden,
vakbonden, scholingsinstituten of anderszins belangstellenden. De producten en diensten van Enkwest onderscheiden zich positief door de zeer professionele, deskundige en persoonlijke benadering.

Kernwaarden
• Deskundig
• Betrouwbaar
• Klantgericht - & vriendelijk
• Kwaliteit
• Persoonlijk

Deze kernwaarden lijken standaard. Maar bij de uitvoering van onze opleidingen of opdrachten leveren wij keer op keer het bewijs. Kijkt u maar eens bij referenties. Onze klanten zijn meer dan tevreden over de geleverde prestaties. Altijd van hoge kwaliteit, maar wel snel en deskundig. Vragen van de Enkwest abonnees worden binnen 24 uur behandeld, zodat de adviseur ook verder kan. En de opleidingen zijn altijd praktisch ingestoken.

Wilt u overtuigd worden? Neemt u dan een abonnement op onze dienstverlening: Klik hier.