Werkgeversadvies

Op 1 september 2010 is ENgage Werkgeversadvies van start gegaan. Janthony Wielink is er trots op om samen met de collega's van ENgage kennis en ervaring van sociale en private zekerheid met de werkgevers te delen.

"Rond het dienstverband kunnen de kosten bij ziekte en arbeidsongeschiktheid erg hoog worden. Wij ondersteunen met toewijding werkgevers met als doel het besparen van kosten door gebruik te maken van kennis op het gebied van sociale zekerheid en inkomensverzekeringen. Want de werkgever geeft ongemerkt veel te veel geld uit.

Regie op re-integratie; daar draait het om. Verzuimbeleid voor de eerste twee jaar van ziekte moet uitgebreid worden met of tot een re-integratiebeleid. Besef wat u doet en houdt als werkgever de touwtjes in haden. Wij helpen u daarbij graag"

De mensen van ENgage Werkgeversadvies B.V. hebben ruime ervaring bij grote en kleinere werkgevers op het gebied van schadelastbeheersing bij ziekte en langdurige arbeidsongeschiktheid. Als geen ander overzien zij het speelveld van publieke en private verzekeringsoplossingen.

Voor meer informatie klik hier.