De allesomvattende AOV-opleiding

De AOV voor zelfstandig ondernemers is een impactvolle verzekering. Bij de advisering van deze verzekering zal de inkomensadviseur het wettelijk adviestraject vanuit de Wft moeten volgen. De individuele arbeidsongeschiktheidsverzekering bestaat al vele jaren en toch is een goed advies niet altijd even eenvoudig te geven. Dit komt omdat er veel variaties op de AOV worden aangeboden en dat per AOV weer veel keuzes in dekking gemaakt kunnen worden. Wat is een passend advies?

Vervolgens is het de vraag hoe de verzekeraar omgaat met de acceptatie van aanvragen. Is er eenmaal een AOV, dan ontstaan even belangrijke als ingewikkelde vraagstukken als de verzekerde arbeidsongeschikt raakt.

Enkwest biedt nu een AOV-opleiding die ingaat op alle aspecten die van belang zijn bij de AOV!

 

Verdiep je kennis en wordt de AOV-specialist voor jouw relaties

 

Enkwest AOV-verdiepingsopleiding

Voor inkomensadviseurs die zich willen verdiepen in de AOV-advisering, de AOV-acceptatie en de AOV-schadebehandeling hebben wij de AOV-verdiepingsopleiding ontwikkeld. Bedoeld voor iedere adviseur die met ondernemers en hun financiële risico van arbeidsongeschiktheid te maken heeft. De AOV-verdiepingsopleiding geeft de adviseur de kennis die bij advies, tijdens acceptatie en de AOV-schadebehandeling in toegevoegde waarde voor de zelfstandig ondernemer wordt omgezet.

Met de begeleiding van ervaren docenten en de inbreng van de deelnemers dankzij veel interactiemogelijkheden krijgt de opleiding een zeer praktische invulling. Het onderdeel AOV-schade wordt gegeven door een ervaren arbeidsdeskundige van ADEE. De verdiepingsopleiding is als geheel in drie dagen te volgen of los per onderdeel.

Wat vinden de cursisten?

Hoewel ik al langere tijd met (o.a.) AOV-advies bezig ben en regelmatig aanvullend ben geïnformeerd door het bezoeken van bijeenkomsten, was de meerdaagse cursus “verdiepingstraining AOV” van Enkwest de investering van tijd en geld zeker waard!

De puntjes op de i gezet, belangrijke informatie gekregen, nieuwe inzichten verkregen en kunnen sparren met zowel deskundigen als collega’s uit de branche.

Ronald Ringma, Heilbron Leusden

 

Ben je benieuwd naar de inhoud van de AOV-verdiepingsopleiding? Download hier de brochure!