Contact opnemen

Enkwest Opleiding & Advies B.V.
Deventerstraat 31
7311 LT Apeldoorn

Telefoon: 055 - 576 97 87
Email:info@enkwest.nl
Enkwest Academie:
academie@enkwest.nl

Waarom Enkwest?
  • Persoonlijke begeleiding dankzij onze kleinschaligheid en betrokken docenten
  • Een opleiding die het mogelijk maakt de lat hoger te leggen voor uzelf
  • Focus op het toepassen in de praktijk
  • Een dosis kennis in huis door onze samenwerking met ZW casemanagement organisaties EBEX en ENgage
  • Mogelijkheid tot regelmatige bijscholing zodat u op de hoogte blijft van de laatste veranderingen en hierop in kunt blijven spelen

Casemanagementopleidingen

In samenwerking met Scolea, bekend van de opleidingen voor arbeidsdeskundigen, geeft Enkwest Opleiding & Advies een tweetal meerdaagse trainingen.

Omgaan met WIA Schade

Deze driedaagse training is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de financiële gevolgen van langdurig arbeidsongeschikte (ex-) werknemers. In deze training wordt in 3 dagen dieper ingegaan op de mogelijkheden van schadelastbeheersing in relatie tot de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen – de WIA. Zowel inhoudelijke als financiële aspecten worden behandeld. Ook de rol van de diverse betrokken partijen, zoals WGA eigen risicodragende organisatie, maar ook verzekeraars, komt aan bod. Inschrijven kan zowel voor de gehele driedaagse opleiding, maar het is ook mogelijk om voor de losse dagen in te schrijven.

Modulaire opleiding tot casemanager

In drie modules wordt de student volledig opgeleid tot casemanager.

Na de module Basis casemanagement (2 dagen) volgt de module Verzuimspecialist (9 dagen) en de module Casemanager (8 dagen).

De brochure met de inhoud van de totale modulaire opleiding tot casemanager vindt u hier. De modules zijn ook los te volgen.