Terug naar overzicht
10 februari 2014

Wft Inkomen; de eerste opleidingsgroep is gestart

Eind januari is Enkwest gestart met het opleiden van de eerste groep voor het reguliere, volledige programma van Wft Inkomen.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Eind januari is Enkwest gestart met het opleiden van de eerste groep voor het reguliere (volledige) programma van Wft Inkomen. Dit vindt plaats als in company opdracht bij een verzekeraar. Onze docenten Christa Jacobs en Johan Kelder begeleiden een interne groep van 18 cursisten door het programma heen. Omdat de cursisten over het algemeen niet helemaal blanco in de materie staan en ieder hun eigen deel van het brede vakgebied doen, is begonnen met een helikopterview. Eerst worden alle deelonderwerpen (preventie, loon bij ziekte, ZW, WIA etc.) in het totaalverband geschetst. Daarna zullen al deze onderwerpen afzonderlijk behandeld worden.

Wft Inkomen, de eerste examens zijn afgenomen

Van enkele cursisten is vernomen dat het examen met succes is afgerond. Het Wft-examen-paard is dus op de wagen. Wilt u ook goed voorbereid naar het examen Wft Inkomen of Wft PE Plus? Enkwest heeft een passend opleidingsaanbod, waarbij we rekening houden met reeds opgedane kennis- en advieservaringen van de adviseurs. Meer informatie nodig? Mail Johan!