Terug naar overzicht
01 maart 2015

Wft Inkomen: aanstaande vrijdag van start!

De advisering van inkomensverzekeringen is een specialisme geworden. Door alle wijzigingen in de sociale zekerheid is het belang van private inkomensverzekeringen de laatste jaren enorm toegenomen. Dat het vak Inkomen zijn eigen Wft-opleiding en examen heeft is daarom niet meer dan logisch. Voor beginnende adviseurs en adviseurs die zich willen specialiseren op het terrein van inkomensverzekeringen, hebben D&O en Enkwest een vierdaagse training ontwikkeld.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

De advisering van inkomensverzekeringen is een specialisme geworden. Door alle wijzigingen in de sociale zekerheid is het belang van private inkomensverzekeringen de laatste jaren enorm toegenomen. Dat het vak Inkomen zijn eigen Wft-opleiding en examen heeft is daarom niet meer dan logisch.

Voor beginnende adviseurs en adviseurs die zich willen specialiseren op het terrein van inkomensverzekeringen, hebben D&O en Enkwest een vierdaagse training ontwikkeld. Deze opleiding bereidt de deelnemers voor op het volledige Wft-examen Adviseur Inkomen. Aan bod komen onder andere:

  • Arbeidsrecht en ontslag
  • Arbowet en regelgeving
  • Wettelijke regelingen rond de loondoorbetaling bij ziekte
  • Verzuimverzekeringen (vorm, acceptatie en schade)
  • Wet BeZaVa en eigenrisicodragen voor de WGA en Ziektewet
  • Inkomensvoorzieningen voor werknemers
  • Inkomensvoorzieningen voor de ondernemer

De training wordt afgerond met een bijeenkomst die ingaat op de ins & outs van het examen; hoe ziet het examen eruit en wat kunt u voor vragen verwachten? Uiteraard wordt ook getraind met oefenexamens met extra aandacht voor de toetsing van competenties en vaardigheden. Meer informatie en aanmelden