Terug naar overzicht
29 september 2014

Verhaal uit het klaslokaal

Onze docenten gaan het hele land door om opleidingen, trainingen en workshops te verzorgen. Het geven van opleidingen is niet alleen zinvol, maar meestal ook erg gezellig. Vooral de interactie tussen de docent en cursist kan voor vrolijke momenten zorgen. Wij hebben onze docenten gevraagd om vragen of opmerkingen ‘uit de groep’, waar zij om moesten grinniken, aan ons door te geven.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Onze docenten gaan het hele land door om opleidingen, trainingen en workshops te verzorgen. Het geven van opleidingen is niet alleen zinvol, maar meestal ook erg gezellig. Vooral de interactie tussen de docent en cursist kan voor vrolijke momenten zorgen. Wij hebben onze docenten gevraagd om vragen of opmerkingen ‘uit de groep’, waar zij om moesten grinniken, aan ons door te geven. In dit eerste deel van ‘Verhaal uit het klaslokaal’ een bijzondere vraag die Christa kreeg voorgeschoteld.

Ik gaf een training voor het examen Wft inkomen. Daarbij was een tussenpersoon aanwezig die met zo min mogelijk moeite het maximale resultaat wilde behalen. Hij volgde alleen de trainingsdag en wilde eigenlijk verder geen syllabus doornemen. Een dag na de training ontving ik een mail met een vraag waar ik wel even om moest glimlachen:

“kun je even een overzichtje voor me maken van de in/uitlooprisico’s bij ZW en WGA, graag in de mail, want ik heb morgen examen en kan het in het boek niet terugvinden”