Terug naar overzicht
02 maart 2015

Uw relaties in een keer bijgepraat

Er zijn veel ontwikkelingen in de sociale zekerheid waar werkgevers weet van moeten hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan de Wet werk en zekerheid met de transitievergoeding en de gewijzigde Flexwet,  het quotum voor arbeidsbeperkten en de uitgestelde samenvoeging van WGA-flex en WGA-vast. Het is voor adviseurs niet haalbaar om

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Er zijn veel ontwikkelingen in de sociale zekerheid waar werkgevers weet van moeten hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan de Wet werk en zekerheid met de transitievergoeding en de gewijzigde Flexwet,  het quotum voor arbeidsbeperkten en de uitgestelde samenvoeging van WGA-flex en WGA-vast.

Het is voor adviseurs niet haalbaar om iedere werkgever de impact van de wijzigingen afzonderlijk uit te leggen. Daarnaast is een nieuwsbrief niet altijd het beste middel om complexe materie uit te leggen. Lastig, maar Enkwest kan intermediairs helpen!

We hebben een programma voor een informatiebijeenkomst ontwikkeld. In deze bijeenkomst worden uw relaties in een kort tijdsbestek bijgepraat over de gevolgen,  de mogelijkheden en de bedreigingen van de ontwikkelingen in de sociale zekerheid.

Help uw relaties met de hulp van Enkwest!

Wij zorgen voor uw uitnodigingsbrief, een presentatie die als naslagwerk gebruikt kan worden en uiteraard een spreker op uw bijeenkomst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Janthony informeert u graag verder!