Terug naar overzicht
04 november 2013

Gezocht: ervaren casemanager met ambitie tot groei naar ZW-specialist

Heb je ervaring met verzuimbegeleiding in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter en wil je je graag verder verdiepen in de begeleiding van werkgever en (ex-)werknemer bij Ziektewet en/of WIA-instroom?

Wacht niet tot wij jou bellen…bel of mail ons!

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

ENgage Werkgeversadvies ondersteunt met passie voor het vak veelal grotere werkgevers en hun (ex-)werknemers door kennis over te dragen op het gebied van sociale zekerheid en inkomensverzekeringen.

Dit doen wij door het geven van trainingen, door het adviseren ten aanzien van beleid bij de bedrijven en door het ondersteunen van onze relaties bij praktijksituaties. Zo ook bij het ZW-eigen risicodragerschap.  Regie op re-integratie, dat is het resultaat waar wij samen met onze relaties naar streven.

 

Omdat wij binnen ons werk te maken krijgen met zeer specifieke zaken kunnen wij je een uitdagende functie bieden binnen een team van 6 collega- ZW/WIA-begeleiders. Dit is een klein team dat op hoog niveau werkzaam is in het vakgebied van re-integratie en kennisoverdracht. Hiervan kun jij onderdeel gaan uitmaken.

In eerste instantie  is deze functie voor 24 uur per week, bij voorkeur op maandag, woensdag en vrijdag. Het salaris en overige  arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de functie.

 

De volgende taken vallen binnen de functie:

Zowel telefonisch als face-to-face contact leggen en onderhouden met de relaties van ENgage Werkgeversadvies.
Op basis van de informatie uit de gesprekken een analyse maken van een situatie
Op basis van de analyse vaststellen van recht, hoogte en duur van een Ziektewetuitkering en opstellen van een plan van aanpak voor het Ziektewettraject
Re-integratiebegeleiding van uitkeringsgerechtigde of ondersteunen van de relatie hierbij, waaronder ook  financieringsonderzoeken, kosten/batenafwegingen en inschakeling en aansturing van derde-partijen.
Het continu bewaken van de zelfstandig geformuleerde trajectdoelstellingen inzake inhoudelijk resultaat, kosten en tijd
Het verzamelen en up to date houden van relevante kennis, in de overkoepelende zin, maar ook binnen de casuïstiek.

 

Binnen de functie verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en besluitvaardigheid, waarbij de geschetste omgeving van de collega’s je de veiligheid en collegialiteit biedt van waaruit dit ook kan.

De functie vraagt om deze redenen om een HBO/WO werk- en denk niveau. Een relevante vooropleiding is een pré, maar zegt niet alles. Wel is vereist dat er casemanagementervaring is en de uitdrukkelijke intrinsieke wil om meer te willen weten.

 

De werkplek is in hoofdzaak ingericht op ons kantoor in Apeldoorn. Maar flexibiliteit hierbij is zeker bespreekbaar, passend bij taken en doelstellingen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je direct solliciteren?

Neem dan contact op met:

 

Marijke Wielink

m.wielink@engage-wa.nl

Tel: 055-5760039