Terug naar overzicht
19 januari 2015

Er is meer…

Veel van onze lezers zullen op LinkedIn de discussies volgen rond ZW en WGA eigen risicodragen. en andere WIA/WGA onderwerpen. In deze discussies komen allerlei aspecten van een deel van de inkomensverzekeringen terug, maar er wordt ook veel gemist.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Veel van onze lezers zullen op LinkedIn de discussies volgen rond ZW en WGA eigen risicodragen. en andere WIA/WGA onderwerpen. In deze discussies komen allerlei aspecten van een deel van de inkomensverzekeringen terug, maar er wordt ook veel gemist. Het vakgebied Inkomen zoals dat benoemd is in de Wet financieel toezicht gaat natuurlijk veel verder dan de ZW en de WGA.

Er bestaat sinds kort ook een LinkedIn forum waarin de overige Inkomensverzekeringen aan bod komen. Dit forum van de Nederlandse Vereniging van Inkomensadviseurs (NVIA) kunt u hier vinden. Enkwest kan u deze forumgroep van harte aanbevelen.

Recente discussies gingen over bedrijfsovername en de lopende verzuimverzekering met schade, het AFM rapport over woonlastenverzekeringen, een te late melding op de verzuimverzekering, de werkwijze van een inkomensverzekeraar bij prolongatie van de WGA-eigenrisicodragersverzekering etc. Voldoende onderwerpen die interessant zijn voor iedereen die betrokken is rond het mooie vak van inkomensverzekeringen.  Heeft u ook belangstelling of wilt u meediscussiëren? Sluit je dan aan bij deze forumgroep.