Terug naar overzicht
21 juni 2013

Al gereageerd op het Wft inhaalprogramma?

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is een consultatieronde gestart voor vaststelling van de inhoud van de zogeheten Inhaal-/PE-examens. Het succesvol afleggen van dit examen is noodzakelijk voor iedere financiële dienstverlener die in het verleden behaalde deskundigheidsbewijzen wil omzetten naar Wft-diploma’s in het nieuwe vakbekwaamheidsbouwwerk. De zwaarte van het programma zal natuurlijk afhangen van  de inhoud en diepgang van het examen.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) is een consultatieronde gestart voor vaststelling van de inhoud van de zogeheten Inhaal-/PE-examens. Het succesvol afleggen van dit examen is noodzakelijk voor iedere financiële dienstverlener die in het verleden behaalde deskundigheidsbewijzen wil omzetten naar Wft-diploma’s in het nieuwe vakbekwaamheidsbouwwerk. De zwaarte van het programma zal natuurlijk afhangen van  de inhoud en diepgang van het examen. U kunt de inhoud van de programma’s hier bekijken.

Niet iedere adviseur zal een opleiding hoeven te volgen om het examen succesvol te kunnen afronden. Mocht er wel behoefte zijn aan training dan biedt Enkwest ondersteuning in de vorm van zelfstudie, examentraining tot volledig inhaal PE-programma. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Kelder.