Terug naar overzicht
27 juni 2022

Dianne is terug!

Enkwest is een nieuwe medewerker rijker. Dianne van Leeuwen-Wielink is per 1 juni in dienst gekomen. Wielink? Inderdaad! Via deze weg stelt zij zich graag aan jullie voor.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Wellicht verraadt mijn achternaam het al... Inderdaad, ik ben ‘dochter-van’. En geen vreemde bij Enkwest. In mijn studententijd heb ik namelijk jarenlang voor Enkwest gewerkt. Toen nog onkundig in ons vakgebied. Ik wilde er vooral ook niet meer van leren: alles wat met arbeidsongeschiktheid te maken had, vond ik maar saai en stoffig.

Maar blijkbaar geldt toch: waar je mee om gaat word je mee besmet. Saai en stoffig is veranderd in boeiend en interessant.

Inmiddels ben ik de afgelopen jaren (na mijn bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschap en master Organisaties, Verandering en Management) ondergedompeld in de wondere wereld van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Ik heb een achtergrond onder andere als consultant bij arbodienstverlener Immediator, toen nog onderdeel van de Falke & Verbaan Groep en bij A.S. Watson als specialist Arbo, Verzuim & Vitaliteit, waar onder meer het ZW en WGA ERD mijn verantwoordelijkheid was. Begin dit jaar heb ik bij Scolea de opleiding tot verzuimspecialist (CROV) afgerond. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding tot casemanager (RCCM). Op termijn heb ik interesse in de opleiding tot arbeidsdeskundige.

Met veel nieuwe energie en enthousiasme ga ik nu als consultant bij Enkwest aan de slag.

Met mijn komst staan we ook open voor kortere of langere projecten op het gebied van inzetbaarheid, verzuim & sociale zekerheid. Zie voor meer informatie https://www.enkwest.nl/advies-en-analyse/werkgeversadvies/