Terug naar overzicht
22 juni 2020

We zijn weer begonnen!

Nederland krijgt stukje bij beetje meer bewegingsruimte. Voor ons betekent het dat we langzaamaan afscheid kunnen nemen van de digitale lesvormen en op gepaste afstand weer cursisten mogen begroeten in Apeldoorn. Deze maand startten de eerste bijeenkomsten en we vroegen onze docent Johan hoe dat is bevallen.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Geen verrassing is het dat Johan zelf het heel erg plezierig vond om eindelijk weer in ons eigen leslokaal aan de slag kon gaan. Ook de aanwezige cursisten waren blij om in plaats van in een scherm weer in elkaars ogen te kunnen kijken. Er waren zelfs deelnemers die net zo lang hebben gewacht met het volgen van een opleiding totdat ‘live’ volgen weer tot de mogelijkheden behoorde.

Nieuw is natuurlijk dat de normale schoonmaak niet meer volstaat in het leslokaal, toiletten en de lunchruimte. Vooraf zijn we dus druk in de weer geweest met ontsmettingsmiddel en tijdens de lesdagen zelf is de ontsmettingsgel voor de handen nooit ver uit de buurt. Verder is goed ventileren noodzakelijk en de altijd goed gewaardeerde Enkwest-lunch heeft een gedaantewisseling ondergaan. Cursisten mogen nu vooraf beslissen over de gewenste inhoud en krijgen de lunch in aparte verpakking gepresenteerd.

Niet veranderd zijn de focus op praktische vakkennis en natuurlijk het plezier in het overdragen van kennis. Gelukkig; we zijn weer begonnen!