Terug naar overzicht
21 januari 2021

Poliskraker.nl overgenomen door Sietze de Jong RMIA

Enkwest werkt al enige jaren samen met Poliskraker.nl op het gebied van vergelijking van polisvoorwaarden en de analyse van cao-bepalingen op ons vakgebied. Vanaf dit jaar heeft Poliskraker met Sietze de Jong een nieuwe eigenaar. Voor meer informatie kunt u het persbericht van Poliskraker doornemen.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Scherpenzeel/Norg, 21-1-2021

Poliskraker.nl overgenomen door Sietze de Jong RMIA
Poliskraker.nl, de vergelijker van polisvoorwaarden van zakelijke schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en CAO-modules is per 1 januari 2021 eigendom geworden van een vennootschap van registermakelaar in assurantien Sietze de Jong. De aandelen waren in handen van Berrie van der Heide, voormalig registermakelaar in assurantien en opleider/auteur. Hij blijft als polisvoorwaardenanalist betrokken bij “Poliskraker.nl”.


Sinds de start in 2016 hebben de abonnees een toenemend aantal vergelijkingsmodules ter beschikking. In die modules worden de polisvoorwaarden zodanig ontleed dat de specifieke voorwaarden eenvoudig te vergelijken & te “fileren” zijn per artikel zodat verschillen duidelijk zichtbaar worden voor adviseurs. Voor de inkomensmodules collectief en de module CAO-kenmerken is Enkwest uit Apeldoorn al sinds vele jaren de strategische partner die de content levert en onderhoudt. Voor de zakelijke verzekeringen was Sietze de Jong RMIA sinds begin 2017 al strategische partner voor een aantal modules en maatwerkopdrachten en neemt nu alle zakelijke schadeverzekeringsmodules voor zijn rekening.


Sietze de Jong: “Ik zie deze overname als een mooie uitdaging. Als RMIA werk ik al jaren uitsluitend op feebasis. Na de risico-inventarisatie bij de klant zit de kracht van de advisering steeds vaker in de polisvoorwaardenanalyse. Die ervaring zet ik nu volledig in op “Poliskraker.nl”.


Door de nieuwe eigenaar worden direct twee nieuwe modules geintroduceerd voor nieuwe en bestaande abonnees:

  • - een submodule Verzuim Ontzorgverzekering, als onderdeel van de Module Inkomensverzekering collectief werkgever. Deze submodule is gratis voor bestaande gebruikers van die module en;
  • - een module Goed Werkgeverschapsdekkingen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie over dit persbericht:

Sietze de Jong RMIA  mob. 06-31903686  e-mail:  info@poliskraker.nl

Berrie van der Heide   mob. 06-53795254   e-mail: berrie@vdheide.nl