Terug naar overzicht
22 februari 2019

PE-proof  of PA? Nu via Enkwest!

Enkwest speelt als geen ander een rol in de uitleg van de steeds veranderende wet- en regelgeving, productontwikkelingen. Graag helpen we inkomensadviseurs op weg bij de adviesvraagstukken die door alle wijzigingen ontstaan.  Bij een aantal grote advieskantoren en samenwerkingsverbanden vullen we dit in met  door de deelnemers zeer gewaardeerde ‘kwartaalbijeenkomsten’.  Dankzij het succes van deze bijeenkomsten willen we meer adviseurs kennis laten maken met onze manier van kennisdelen. Heb je interesse in constant PE-proof of Permanent Actueel blijven? lees dan vooral door!

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Ieder kwartaal komt een groep van 8 tot 12 adviseurs bij elkaar om met elkaar te sparren over ons vakgebied van inkomensverzekeringen, sociale zekerheid en casemanagement. Voorbereid door- en onder begeleiding van Enkwest, met input vanuit de deelnemers. Je kunt dus al je vragen en cases kwijt. De tijdsinvestering is vier keer een dagdeel per jaar en de kosten zijn € 150,- excl. BTW per sessie (locatie Apeldoorn). Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling  dat je één keer komt, maar gedurende langere tijd. Dat is niet alleen zinvol voor het permanent actueel zijn, ook ontstaat op die manier een goede groepsdynamiek. En kun je een keer niet, dan is het altijd mogelijk om een collega je plaats in te laten nemen.  Met een investering van € 600,- op jaarbasis ben je via dit netwerk altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en weet je al je vragen beantwoord te krijgen.

Belangstelling? Stuur mij een mailtje: j.wielink@enkwest.nl.  Bij voldoende animo kunnen we al voor de zomer van start. Er is dan ook voldoende aan informatie uit te wisselen: denk alleen al aan de komst van de MKB-verzuim-ontzorgverzekering en de rol van de casemanager hierin!