Terug naar overzicht
09 november 2020

Lekker zoemen

U kunt het woord vast niet meer lezen, maar we kunnen momenteel niet om het ‘coronavirus’ heen. Voor Enkwest hebben de overheidsmaatregelen gelukkig geen effect op ons advieswerk; telefonisch en per mail kunt u gewoon bij ons terecht. Dat ligt natuurlijk anders voor onze opleidingen en trainingen. Ook op dat vlak wordt het gelukkig steeds makkelijker.

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Dankzij de beperkingen die we afgelopen voorjaar ondervonden hebben we ons net als de meeste andere opleidingsinstituten goed kunnen voorbereiden op de huidige maatregelen. Er is geïnvesteerd in camera’s, microfoons et cetera en onze docenten voelen zich inmiddels prima thuis op beeldscherm. Zo hoorden we onlangs een trainer die zich opmaakte voor het geven van een opleiding en daarbij enthousiast meedeelde: ‘zo en nou weer even lekker zoemen!’ Als reactie op onze verbaasde gezichten, kregen we de uitleg dat het ging om het verzorgen van een digitale les via ‘Zoom’.

Kortom; we zijn weer helemaal klaar voor de komende periode en zijn daarnaast ook blij als die voorbij is en we jullie weer ‘live’ kunnen ontmoeten. Uiteindelijk gaat dat immers nog altijd boven ‘lekker zoomen’!