Terug naar overzicht
05 december 2018

Altijd Enkwest-advies bij de hand!

Eind vorig jaar hebben we in Apeldoorn een bijeenkomst gehad met onze Enkwest-abonnees. Ieder jaar organiseren we zo’n bijeenkomst om onze relaties bij te praten over de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Deze gratis seminars zijn onderdeel van onze vernieuwde dienstverlening voor abonnees. En dat is nog lang niet alles!

Inschrijven voor onze gratis Digi-kwest nieuwsbrief.

Minicongres voor onze abonnees

Voor de aftrap van ons vernieuwde abonnement hebben we een kleinschalig congres georganiseerd, die de eerste is in de reeks van een jaarlijks terugkerende bijeenkomst. Speciaal voor Enkwest-abonnees hebben we stilgestaan bij de ontwikkelingen in de publieke en private markt. Het is mooi om de interactie tussen de deelnemers te zien; iedere inkomensadviseur zit immers met de vraag op welke wijze hun relaties benaderd moeten worden met al deze ontwikkelingen. Bij de wijzigingen in de private markt is niet alleen het verzekeringsaanbod aan de orde gekomen, maar ook vraagstukken rond verzuimbegeleiding, arbeidsrecht en administratieve organisaties. Voor ieder wat wils, waarbij de onderlinge uitwisseling van kennis en ideeën zeer op prijs werd gesteld.

Wilt u hier ook bij zijn? Dat kan en u hoeft niet zo lang te wachten. Speciaal voor de Enkwest Abonnees organiseren wij namelijk regelmatig bijeenkomsten om samen over de ontwikkelingen in ons boeiende vak te spreken. Sluit u ook aan!

Wat mag u verwachten?

Enkwest-abonnees (en hun collega's!) kunnen altijd bij ons terecht voor adviesvragen, telefonisch of per mail. Daarnaast geven we hen een seintje wanneer er belangrijke wijzigingen plaatsvinden in wet- of regelgeving. Ook ontvangen onze abonnees periodiek achtergronden bij het nieuws in de vorm van uitgebreide whitepapers.

De inhoud van het Enkwest Abonnement bestaat uit:

  • de telefonische en e-mail-helpdesk;
  • periodiek achtergronden bij het nieuws;
    • Een tekstuele toelichting die ook te gebruiken is voor uw eigen nieuwsbrief
  • alertering bij belangrijke wijzigingen in wetgeving;
  • 1 x per jaar voor één persoon deelname aan een Enkwest praktijktraining met o.a. uitwisseling van visies en ideeën met andere Enkwest-abonnees;
  • 10% korting op Enkwest-opleidingen;
  • jaarlijks gratis bijwonen van een Enkwest-seminar of mini-congres.

Het jaartarief van onze dienstverlening is € 300,- excl. btw.

Wilt u ook Enkwest abonnee worden, of heeft u vragen over onze dienstverlening? Ik sta u graag te woord!

Met vriendelijke groeten,

Janthony Wielink

Mobiel: 06 – 430 340 97

Nb U kunt zich eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar admin@enkwest.nlof door te bellen met Enkwest op 055-576 97 87.