Opleiding detail afbeelding
Planning:
Dinsdag 12 december 2023. Tijden 9.30 tot 16.30 uur.
Tijd:
van 9.30 tot 16.30 uur
Kosten:
€ 425,- (excl.BTW)
Locatie:
Enkwest, Deventerstraat 31, Apeldoorn

Onze arbeidsongeschiktheidswet WIA kent nog wat ‘hiaten’. Niet verwonderlijk dat er een uitgebreid aanbod aan aanvullende verzekeringen is ontstaan. Via de individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden alsook in de pensioenregeling kunnen verzekeringen zijn geregeld. Wat zijn de verschillen? Hoe worden de uitkeringen berekend? Wat zijn de verschillende verplichtingen bij arbeidsongeschiktheid voor de werkgever en werknemer? In deze training wordt u meegenomen in de wereld van WIA-verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

De trainer is Johan Kelder.Download brochure

De brochure met de inhoud van WIA-verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid najaar 2023 kunt u hier downloaden:

Met deze training krijgt de cursist inzicht in de diverse WIA-aanvullingsverzekeringen in de markt, de wijze waarop deze aanvulling wordt berekend en op de wettelijke WIA-uitkering aansluit. De cursist kent na afloop de belangrijkste verplichtingen bij arbeidsongeschiktheid en kan verzekeringsvoorwaarden interpreteren.

Voor de training WIA-verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid  kunnen gecertificeerde arbeidsdeskundigen zelfstandig PE punten (2,5 punten) aanvragen bij de NVvA. Het benodigde certificaat van deelname ontvang je van ons.

Deze lesdag is een onderdeel van de opleiding Omgaan met WIA schade. Deze driedaagse opleiding kan je ook in zijn geheel volgen. Klik hier

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de financiële gevolgen van langdurig arbeidsongeschikte (ex-) werknemers en het verzekeren hiervan. 

Hand-outs van de presentatie.