Opleiding detail afbeelding
Planning:
Dinsdag 5 december 2023. Tijden 9.30 tot 16.30 uur.
Tijd:
van 9.30 tot 16.30 uur
Kosten:
€ 425,- (excl.BTW)
Locatie:
Enkwest, Deventerstraat 31, Apeldoorn

Dat er werknemers arbeidsongeschikt raken is een gegeven. Dat werkgevers voor een groot deel van de kosten daarvan opdraaien ook. Wat niet vaststaat is hoe hoog de WIA-nota oploopt. Dat komt omdat werkgevers veel mogelijkheden hebben om de WIA-kosten te beperken of zelf te voorkomen.
In samenwerking met Scolea, bekend van de opleidingen voor arbeidsdeskundigen, biedt Enkwest een training gericht op WIA-schadelastbeheersing. In deze training wordt ingegaan op de verschillen tussen premiedifferentiatie en eigenrisicodragen en natuurlijk de praktische invulling van schadelastbeheersing van eigenrisicodragers.
 Download brochure

De brochure met de inhoud van Schadelastbeheersing voor WGA-eigenrisicodragers najaar 2023 kunt u hier downloaden:

In deze training leert de cursist over de mogelijkheden van schadelastbeheersing voor eigenrisicodragers. De cursist kent na het volgen van deze training de kenmerken van succesvol re-integratiebeleid en weet hier in de praktijk handen en voeten aan te geven.

Deze lesdag is een onderdeel van de opleiding Omgaan met WIA schade. Deze driedaagse opleiding kan je ook in zijn geheel volgen. Klik hier

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de financiële gevolgen van langdurig arbeidsongeschikte (ex-) werknemers. Bent u bijvoorbeeld werkzaam als arbeidsdeskundige, WIA-schadelastbeheerser of casemanager Verzuim en Arbeidsongeschiktheid en wilt u de focus verder verleggen op schadelastbeheersing? Dan is deze training geschikt voor u!

Hand-outs van de presentatie.