Opleiding detail afbeelding
Planning:
Maandagochtend 13 november 2023 (tijden 9.30 tot 12.30 uur)
Tijd:
van 09.30 tot 12.30 uur
Kosten:
€ 225,- (excl.BTW)
Locatie:
Enkwest, Deventerstraat 31, Apeldoorn

Met de komst van de WIA zijn er twee nieuwe arbeidsongeschiktheidsuitkeringen gekomen: de IVA- en de WGA-uitkering. Daarnaast is er een nieuw soort niet-uitkeringsgerechtigde ontstaan: de 35-minner. De bedoeling van werknemers die minder dan 35% arbeidsongeschikt zijn geraakt is om deze in dienst te laten blijven bij de werkgever. Voor werkgevers is de 35-minner een nieuw financiëel risico, waar veel haken en ogen aan zitten.

Voor de training Risico's van de 35-minner kunnen gecertificeerde arbeidsdeskundigen zelfstandig PE punten (1,5 punt) aanvragen bij de NVvA. Het benodigde certificaat van deelname ontvang je van ons.Download brochure

De brochure met de inhoud van Risico's van de 35-minner najaar 2023 kunt u hier downloaden:

Na deze training kent de cursist de risico's van een minder dan 35% arbeidsongeschiktheidsvaststelling voor zowel werkgever als de werknemer. Met de opgedane kennis kan de cursist werkgevers en werknemers adviseren rond de aanpak en verzekeringsaspecten van dit risico.

Casemanagers, arbeidsdeskundigen, HR-adviseurs (verzuim) en claimbeoordelaars Verzuim en WIA bij verzekeraars en volmacht kantoren.

Handouts van de presentatie.