Opleiding detail afbeelding
Planning:
donderdag 14 februari 2019
Tijd:
van 9.30 tot 16.30 uur
Kosten:
€ 295,- (excl.BTW)
Locatie:
Het Veerhuis, Nijemonde 4, Nieuwegein

Op 1-1-2014 zijn diverse grote(re) werkgevers eigen risicodrager voor de Ziektewet (ZW) geworden. De ZW is van toepassing voor werknemers die ziek uit dienst gaan. De werkgever is hiermee degene die het recht op, de hoogte van en de duur van de Ziektewet bepaalt. Aangezien dit relatief nieuwe materie is heeft  Enkwest Opleiding & Advies hiervoor samen met Scolea een opleiding ontwikkeld.

Accreditatiepunten: 2

Voor meer informatie neem telefonisch contact op met Scolea; Hans Lankhaar. Telefoon: 06-22202950.

De opleiding kent een mix van studievormen. U wordt door een ervaren docent meegenomen door de ontwikkelingen en het wettelijk kader. De opleiding kent een hoog gehalte van interactie; u wordt geregeld geprikkeld en daarmee gewezen op de verschillen tussen loon bij ziekte en Ziektewet.Download brochure

De brochure met de inhoud van Masterclass ZW kunt u hier downloaden:

Met deze opleiding bent u in staat om de eerste stappen te zetten in de beslissing over wel of geen eigen risico dragen voor de Ziektewet. We gaan de verschillen toelichten voor wel of geen ERD en wat die beslissing voor invloed heeft in uw organisatie. U bent op de hoogte van het wettelijk kader en weet van de bijzonderheden.

Arbeidsdeskundigen, casemanagers, HR-beleidsmedewerkers en HR-adviseurs, arbeidsjuristen en verzuimspecialisten.

Hand-outs van de presentatie, casuïstiek en het boek "Ziektewet Casemanagement"geschreven door Jeroen Vluggen.