Opleiding detail afbeelding
Planning:
Donderdagochtend 25 mei 2023 (tijden van 9.00 tot 13.00 uur)
Tijd:
van 9.00 tot 13.00 uur
Kosten:
€ 325,- (excl.BTW)
Locatie:
Enkwest, Deventerstraat 31, Apeldoorn

Het UWV neemt regelmatig beslissingen die onjuist of onduidelijk zijn op inhoud of op het gebied van medische beoordelingen. Zij hebben het druk en een tekort aan verzekeringsartsen. De grond van de beslissingen zijn bovendien gebaseerd op complexe regels en wetten. Een verkeerde of onjuiste beslissing kan dan ook nog eens leiden tot hogere kosten. Tegen dergelijke beslissingen is een bezwaar- of beroeps procedure de meest aangewezen mogelijkheid. Maar hoe werkt een dergelijke procedure en wat en wie heb je daarvoor nodig en wat is slim om te doen of juist niet?

In deze training (van een dagdeel) nemen we u mee in de ins- en outs van een te voeren bezwaar- of beroepsprocedure aan de hand van de praktijk van alle dag.Download brochure

De brochure met de inhoud van Bezwaar & Beroep; hoe dan? voorjaar 2023 kunt u hier downloaden:

Na het volgen van deze training heeft u meer inzicht wanneer het zinvol is om bezwaar te voeren en krijgt u praktische handvatten aangereikt. U kunt met de opgedane kennis zelf een bezwaarzaak voeren dan wel voorbereiden voor een andere specialist. Daarnaast krijgt u inzicht in de achtergronden van de besluitvorming UWV.

De training wordt gegeven door Michiel Slot. 

Deze training is uitermate geschikt voor casemanagers, arbeidsdeskundigen, HR adviseurs en (juridische-) medewerkers bij werkgevers, (inkomens-) verzekeraars, volmachten, arbodiensten en intermediairs.

Hand-outs van de presentatie.