Bel mij terug

vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur (op werkdagen) terug!

Contact opnemen

Enkwest Opleiding & Advies B.V.
Deventerstraat 31
7311 LT Apeldoorn

Telefoon: 055 - 576 97 87
Email:info@enkwest.nl
Enkwest Academie:
academie@enkwest.nl

Organisatie & mensen

Enkwest is een platte organisatie en goed toegankelijke organisatie. Iedereen heeft zijn eigen taak, maar men is op de hoogte van de zaken waar collega's mee bezig zijn. Deze combinatie van kennis en vaardigheden willen wij naar buiten toe ook uitdragen. Het gaat vaak om meer dan alleen een dossier of een verzekering.

Enkwest  heeft ervaren mensen in dienst, afkomstig bij UWV, inkomensverzekeraar, assurantietussenpersoon of volmacht inkomensverzekeringen. De trainers en consultants doen aan Permanente Educatie, door constant de steeds veranderende materie bij te houden en zich eigen te maken.In ons karakteristieke pand in Apeldoorn, in het centrum en nabij een van de mooiste parken van Nederland, kunt u ons bezoeken. U bent van harte welkom.

De mensen achter Enkwest:

Janthony Wielink (j.wielink@enkwest.nl)
Oprichter en initiator. Hij wordt veel ingezet als trainer of spreker om op een toegankelijke wijze de materie duidelijk te maken. Verder helpt hij ook veel adviseurs op weg om de juiste keuzes te maken als ondernemer in deze steeds veranderende advies-omgeving. De ervaring van Janthony is altijd gericht op de 'inkomensverzekeringen': bij een grote verzekeraar in de binnendienst, binnen een volmacht-advieskantoor en als accountmanager van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Cum laude afgestudeerd casemanager en heeft zitting in de commissie Toets- en eindtermen van het CDFD (voor het onderdeel Zorg & Inkomen: permanente educatie voor de Wft).

Jeroen Vluggen (j.vluggen@enkwest.nl)
Jeroen is bijna vanaf de start werkzaam bij Enkwest, als trainer/consultant. Voor het opleidingsmateriaal heeft hij een belangrijke taak waar het gaat om de inhoud. Hij beoordeelt de onderwijsprogramma's, ontwerpt het onderwijsmateriaal en de examens. Verder beantwoordt Jeroen de adviesvragen van de Abonnementhouders van Enkwest. Aan het bijhouden van de veranderingen en het beantwoorden van de vele vragen heeft hij een dagtaak. Zo veel valt er in de wereld van zorg, ziekte en arbeidsongeschiktheid te doen.
Jeroen's achtergrond ligt bij het UWV en bij het (volmacht-)assurantie-intermediair.
Er verschijnen regelmatig artikelen van zijn hand in de vakpers. Ook aan een aantal van de uitgaven van Enkwest heeft hij meegeschreven zoals het Beterschapsboek en het WIA-slachtofferboek.

Willeke Blankespoor (w.blankespoor@enkwest.nl)
Na 8 jaar werkzaam geweest te zijn als administratief medewerkster bij een Registeraccountant en vervolgens 15 jaar als “gezinsmanager” vanaf 2009 werkzaam bij Enkwest Opleiding & Advies. Na 3 jaar op de afdeling Analyse als administratief medewerkster  nu met veel plezier werkzaam op de afdeling Academie. Zij is verantwoordelijk voor de administratieve afwikkeling van o.a. opleidingen en abonnementen. De planning van opleidingen en agendabeheer trainers behoren bij haar takenpakket. Een administratieve duizendpoot bij uitstek!

Marijke Wielink (m.wielink@enkwest.nl)
Marijke is vanaf de oprichting werkzaam bij Enkwest. Zij is de kantoormanager en met veel werkplezier verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Daarbij ondersteunt ze het management; ze houdt zich bezig met het opzetten en soepel laten verlopen van interne bedrijfsprocessen die onder andere te maken hebben met administratie, personeel en organisatie. Tevens is zij verantwoordelijk voor het financiële management en de boekhouding van Enkwest.
 
Stefanie Uenk (s.uenk@enkwest.nl)
Per 1 juni 2012 werkt Stefanie Uenk op onze afdeling Analyse. Na haar studie gezondheidswetenschappen heeft zij eerder voor een detacheringsbureau gewerkt. Bij Enkwest zorgt Stefanie naast haar werk voor Enkwest Analyse, ook voor ondersteuning bij het maken van opleidingen. 
 
Johan Kelder (j.kelder@enkwest.nl)
Per 1 januari 2013 is Johan Kelder de  Enkwest Academie komen versterken als trainer/consultant . Hij bracht met zijn 46 jaar ruim 25 jaar jaar ervaring in vanuit de wereld van verzekeraars en volmachten.  Naast Christa Jacobs gaat Johan de opleidingen verzorgen voor de klanten van Enkwest. Daarnaast gaat hij een commerciële rol vervullen voor Enkwest als accountmanager.  Johan heeft naast zijn werk een grote hobby, hij maakt muziek met zo’n 40 medemuzikanten bij concertorkest Willem III in Amersfoort. 

Rianne van Gils (r.vangils@enkwest.nl)
Zij is vanaf 1 januari 2014 werkzaam bij Enkwest Opleiding & Advies als financieel-administratief medewerkster. Zij verzorgt de boekhouding en houdt de (klant-)administratie bij. Ze komt uit de bankwereld en heeft veel ervaring opgedaan met financiële zaken.

Christa Jacobs (c.jacobs@engage-wa.nl)
Christa is sinds 2008 werkzaam geweest voor Enkwest. Inmiddels werkt ze bij zusterbedrijf ENgage als aanspreekpunt voor werkgevers, maar regelmatig verzorgt zij voor ons als trainer nog opleidingen.