Bel mij terug

vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur (op werkdagen) terug!

Contact opnemen

Enkwest Opleiding & Advies B.V.
Deventerstraat 31
7311 LT Apeldoorn

Telefoon: 055 - 576 97 87
Email:info@enkwest.nl
Enkwest Academie:
academie@enkwest.nl

Deskundigheid & kwaliteit

Deskundigheid en kwaliteit staan bij Enkwest hoog in het vaandel. Maar gelijktijdig weten we dat deze begrippen door iedereen geroepen kunnen worden. Daarom leggen wij zelf de lat heel hoog en laten wij ons graag beoordelen. Bij evaluatie van opleidingen en opdrachten scoren wij bijna altijd een 8 of hoger.

Onze kwaliteit en deskundigheid is verkregen door jarenlange ervaring. De personen die Enkwest naar buiten toe vertegenwoordigen kunnen zich beroepen op jarenlange ervaring als UWV-werkgeversadviseurs, accountmanager of manager van inkomensverzekeringen, werkgeversadviseur bij een assurantietussenpersoon of werkzaam bij een gevolmachtigd agent rond inkomensverzekeringen.
Daarnaast zijn drie personen opgeleid tot casemanager.

De doelgroep van Enkwest is smal (inkomensverzekeringen), maar gelijktijdig ook weer breed. Relaties van Enkwest zijn adviseurs (tussenpersonen/accountants), werkgevers, inkomensverzekeraars, brancheorganisaties en vakorganisaties. Deze hebben allemaal een eigen kijk op de materie. Maar alles bij elkaar heeft Enkwest het overzicht over het hele speelveld van 'publieke en private inkomensverzekeringen'. En onze ervaringen willen wij delen met de overige relaties van Enkwest.

Als u wilt weten hoe onze klanten over ons denken, klik dan op referenties.