Opleiding detail afbeelding
Planning:
dinsdag 28 november, 5 en 12 december 2023
Tijd:
van 9.30 tot 16.30 uur
Kosten:
€ 1.150,- (excl.BTW)
Locatie:
Enkwest, Deventerstraat 31, Apeldoorn

3-daagse training (ook per dag te volgen). 

In samenwerking met Scolea, bekend van de opleidingen voor arbeidsdeskundigen, is Enkwest Opleiding & Advies in 2012 gestart met een training gericht op WIA schadelastbeheersing.
Hobéon SKO heeft deze training voor gecertificeerde AD-ers gewaardeerd met 4 PE nascholingspunten als deze geheel wordt gevolgd (of 2 punten bij het volgen van 1 of 2 dagen).

Deze driedaagse training is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de financiële gevolgen van langdurig arbeidsongeschikte (ex-) werknemers. Bent u bijvoorbeeld werkzaam als arbeidsdeskundige, WIA- schadelastbeheerser of casemanager Verzuim en Arbeidsongeschiktheid en wilt u de focus verder verleggen op schadelastbeheersing? Dan is deze opleiding geschikt voor u!

In deze training wordt in 3 dagen dieper ingegaan op de mogelijkheden van schadelastbeheersing in relatie tot de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen – de WIA. Zowel inhoudelijke als financiële aspecten worden behandeld. Ook de rol van de diverse betrokken partijen, zoals WGA eigen risicodragende organisatie, maar ook verzekeraars, komt aan bod. Inschrijven kan zowel voor de gehele driedaagse opleiding, maar het is ook mogelijk om voor de losse dagen in te schrijven.Download brochure

De brochure met de inhoud van Omgaan met WIA Schade (3 dagen) najaar 2023 kunt u hier downloaden:

In deze training leert de cursist in drie dagen  over de mogelijkheden van schadelastbeheersing in relatie tot de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen - de WIA. Zowel inhoudelijke als financiële aspecten worden behandeld. Ook de rollen van de diverse betrokken partijen, zoals WGA eigen risicodragende organisatie alsook verzekeraars, komen aan bod.

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de financiële gevolgen van langdurig arbeidsongeschikte (ex-) werknemers. Bent u bijvoorbeeld werkzaam als arbeidsdeskundige, WIA-schadelastbeheerser of casemanager Verzuim en Arbeidsongeschiktheid en wilt u de focus verder verleggen op schadelastbeheersing? Dan is deze opleiding geschikt voor u!

Handouts van de presentatie alsmede het boek "Financiële risico's van arbeidsongeschiktheid voor de werkgever"geschreven door Janthony Wielink.