Opleiding detail afbeelding
Planning:
Vrijdag 3 en 10 november 2023
Tijd:
van 9.30 tot 16.30 uur
Kosten:
€ 850,- (excl.BTW)
Locatie:
Enkwest, Deventerstraat 31, Apeldoorn

Veel arbeidsdeskundigen hebben meters gemaakt binnen verzuim, maar hebben nog geen of weinig ervaring binnen de AOV. Waarin verschilt de rol van arbeidsdeskundige binnen verzuim en binnen AOV?  Hoe is het om tegenover een ondernemer aan de keukentafel te zitten en de werkzaamheden in kaart te brengen? Wat is voor een AOV verzekeraar relevant dat je in je rapport opschrijft? Hoe begeleid je een ondernemer terug naar zijn werkzaamheden als zijn onderneming dreigt om te vallen? Bestaat er zoiets als een ‘spoor 2’  binnen de AOV? En hoe gaat het schatten van een ondernemer voor de mate van arbeidsongeschiktheid in zijn werk? Dit zijn allemaal vragen waarin je binnen deze 2 daagse opleiding antwoord op krijgt. 

De trainer is Matthijs van Hilten.Download brochure

De brochure met de inhoud van De arbeidsdeskundige binnen het AOV domein najaar 2023 kunt u hier downloaden:

Na deze tweedaagse opleiding heb je inzicht in de denkwijze van de AOV verzekeraar en kan je goed beslagen ten ijs een ondernemer bevragen over de werkzaamheden en de ondernemer eventueel begeleiden in het weer opbouwen van werkzaamheden. 

 

Voor de opleiding De arbeidsdeskundige binnen het AOV domein  kunnen gecertificeerde arbeidsdeskundigen zelfstandig PE punten (5 punten) aanvragen bij de NVvA. Het benodigde certificaat van deelname ontvang je van ons.

Arbeidsdeskundigen met geen of weinig ervaring binnen de AOV maar wel ervaring binnen verzuim.