Opleiding detail afbeelding
Planning:
donderdag 6, 13, 20 en 27 juni 2019
Tijd:
van 9.30 tot 16.30 uur
Kosten:
€ 1.400,- (excl.BTW)
Locatie:
Enkwest, Deventerstraat 31, Apeldoorn

Centraal in deze vierdaagse training staat een door ons gekozen bedrijf. In dat bedrijf  is van alles gebeurd waardoor je ziet wat de impact van alle behandelde lesstof is op het dagelijks reilen en zeilen van dit bedrijf vanuit de werknemer en de werkgever. Een mooie combinatie van theorie en praktijk.

 

Door Hobeon SKO is deze opleiding voor gecertificeerde AD-ers gewaardeerd met 6 PE na-scholingspunten als de gehele opleiding is gevolgd.

Deze opleiding geldt tevens als instapniveau voor het netwerk Consultant Werk en Inkomen. Kijk hier voor meer informatie

Deze training kan ook door Enkwest bij uw bedrijf in-company worden verzorgd. Neem contact  met ons op voor de mogelijkheden en de kosten.

De opleiding kan doorgaan als er tenminste 5 deelnemers zijn. Voor een lunch wordt gezorgd.Download brochure

De brochure met de inhoud van Consultant Werk en Inkomen (4 dagen) 2019 kunt u hier downloaden:

Doelstelling van deze vierdaagse opleiding is dat de cursist na afloop een goed overzicht heeft van alle regelingen en mogelijkheden rondom ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid (incl. de Directeur Groot Aandeelhouder), financiële aspecten en verzekeringsconstructies. Met deze kennis bent u in staat om de werkgever (weer) overzicht te verschaffen rond alle wijzigingen in de loondoorbetalingsverplichting, de WIA, de Ziektewet en andere relevante zaken. Daarnaast kunt u samen met de werkgever beleid afstemmen rond de werkgeversrisico's en de aanvullingen voor werknemers. De verbreding van kennis levert op dat u de werkgever als consultant tegemoet kan treden, in plaats van als verzekeringsadviseur.

Tijdens de behandeling van de lesstof gaan we er van uit dat de basiskennis rondom loondoorbetalingsplicht en verzekeringsvormen aanwezig is.

Handouts en casuïstiek en een certificaat van deelname alsmede het boek "Financiële risico's van arbeidsongeschiktheid voor de werkgever"