Opleiding detail afbeelding
Planning:
Voor deze opleiding zijn geen data gepland.
Tijd:
van 9.30 tot 16.30 uur
Kosten:
€ 1.400,- (excl.BTW)
Locatie:
Enkwest, Deventerstraat 31, Apeldoorn

4-daagse opleiding voor casemanagers die de Ziektewet gaan uitvoeren, arbodienst medewerkers, medewerkers op schade afdeling inkomensverzekeringen, verzuim volmacht medewerkers. Deze opleiding is gericht op het zelf leren hoe een claimbeoordeling werkt en hoe te implementeren. Voorkennis op verzuimbegeleiding is niet noodzakelijk maar wel een pré.

Op dit moment zijn er geen data gepland voor deze opleiding. Heeft u belangstelling voor een ZW-training neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.Download brochure

De brochure met de inhoud van Casemanager Ziektewet kunt u hier downloaden:

Het zelfstandig kunnen beoordelen van het recht, de hoogte en duur van de ziektewetuitkering inclusief de begeleiding voor de 1e twee ziektejaren conform de huidige wet- en regelgeving.

Casemanagers die de Ziektewet gaan uitvoeren, arbodienst medewerkers, medewerkers op schade afdeling inkomensverzekeringen, verzuim volmacht medewerkers.Voorkennis op verzuimbegeleiding is niet noodzakelijk maar wel een pré.

Een uitgebreide syllabus en een certificaat van deelname alsmede het boek "Financiële risico's van arbeidsongeschiktheid voor de werkgever" en het boek "Ziektewet Casemanagement".