Contact opnemen

Enkwest Opleiding & Advies B.V.
Deventerstraat 31
7311 LT Apeldoorn

Telefoon: 055 - 576 97 87
Email:info@enkwest.nl
Enkwest Academie:
academie@enkwest.nl

Waarom Enkwest?
  • Persoonlijke begeleiding dankzij onze kleinschaligheid en betrokken docenten
  • Een opleiding die het mogelijk maakt de lat hoger te leggen voor uzelf
  • Focus op het toepassen in de praktijk
  • Een dosis kennis in huis door onze samenwerking met ZW casemanagement organisaties EBEX en ENgage
  • Mogelijkheid tot regelmatige bijscholing zodat u op de hoogte blijft van de laatste veranderingen en hierop in kunt blijven spelen

FinancieelVakWeb

FinancieelVakWeb is  een kennisnetwerk voor financiële professionals. FinancieelVakWeb is gebouwd voor de vakgebieden Inkomen, Consumptief krediet, Hypotheken, Pensioen, Schade en Vermogen. De inhoud van elk vakgebied is gebouwd door ervaren bedrijven die ook opleidingen aanbieden op het gebied van hun specialisme.

 

FinancieelVakWeb bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Wiki

In de omgeving Wiki kunt u alle begrippen opzoeken met de zoekfunctie. Bij elke wiki kunt u doorlinken naar andere begrippen, daarnaast wordt door middel van een web duidelijk in welk verband de begrippen liggen.

U kunt zelf een boek samenstellen waarin u de voor u belangrijkste begrippen opneemt. Bij elke wiki kunt ook uw eigen notities noteren.

  • Modules

Een module is een speciaal samengesteld traject dat als examenvoorbereiding kan dienen. Het bestaat uit wiki’s en examenvragen die al in een bepaalde volgorde zijn vastgesteld. Op een gestructureerde manier wordt u door de stof gebracht en kunt u oefenen met examenvragen.

  • Updates

Dit zijn korte blogs waarin de laatste actualiteiten worden weergegeven.

 

Werkwijze

Op www.financieelvakweb.nl kunt u zich registreren.

 

Kosten

Op dit moment zijn alle onderdelen van FinancieelVakWeb gratis te gebruiken.

De PEplus modules zullen ook voor iedereen gratis blijven. Er komt wel een moment dat er betaalde abonnementen worden ingevoerd voor de wiki-omgeving. Het is echter nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren. De Algemene Voorwaarden zijn daar wel al op voorbereid