• U bevindt zich hier:
  • Home
  • /
  • Analyse

Analyse

Enkwest Analyse houdt voor verzekeraars de ontwikkelingen bij rond de individuele en collectieve inkomensverzekeringen. Deze informatie wordt op overzichtelijke wijze in beeld gebracht. De volgende onderzoeken voeren wij uit:

Productkaarten op voorwaarden

Op een gestructureerde manier worden de belangrijkste elementen over ziekte en arbeidsongeschiktheid uit de voorwaarden in kaart gebracht.

Wij hebben zeven verschillende productkaarten: Verzuim conventioneel, Verzuim stop-loss, WGA ERD, ZW ERD, WGA Hiaat, WGA Hiaat uitgebreid, WIA Excedent, de Bodemverzekering en AOV.

Premieonderzoeken

Elk jaar voeren wij verschillende premieonderzoeken uit. Standaard is ons premieonderzoek Verzuim met 130 cases waarbij de premies van zeven verzekeraars op een rij worden gezet. Daarnaast voeren wij ook premieonderzoeken uit voor de WGA ERD en WIA aanvullende verzekeringen.

De onderzoeken zijn in veel gevallen 'multi-cliënt'. Dit houdt in dat Enkwest een onderzoek verricht en deze aan diverse partijen beschikbaar stelt. Maar ook voor 'single-cliënt' onderzoek kunnen verzekeraars bij Enkwest terecht.

CAO-database

In de cao-database zijn de verplichtingen en afspraken uit 71 cao’s opgenomen die te maken hebben met ziekte en arbeidsongeschiktheid. In de database kan op een specifiek onderwerp worden gezocht, en een vergelijking tussen cao’s is mogelijk. De cao-database krijgt twee keer per jaar een update.

Lees hier de ervaringen over onze cao-database van één van onze klanten.

 

Wilt u ook gebruik maken van de onderzoeken van Enkwest Analyse neemt u dan contact met ons op en bel 055-5769787 of mail ons.