Bel mij terug

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur (op werkdagen) terug!

Laatste blog

Verzuimkosten beter verdelen is mogelijk! Uitgegeven op 20 juni 2018

Medio juni kwam het nieuws naar buiten; het gemiddelde verzuim in Nederland is gestegen. Naar... Naar de blog >

Laatste nieuws

Helpt u Janthony weer?

Het is alweer zes jaar geleden dat Janthony op zijn racefiets maar liefst vijf keer de Alp... Lees meer >

AOV en schadeafwikkeling

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is er voor het verzekeren van de financiële... Lees meer >

ENgage zoekt een casemanager

Ons zusterbedrijf ENgage is op zoek naar een ervaren Ziektewet/WIA-casemanager met hands-on... Lees meer >

Contact opnemen

Enkwest Opleiding & Advies B.V.
Deventerstraat 31
7311 LT Apeldoorn

Telefoon: 055 - 576 97 87
Email:info@enkwest.nl
Enkwest Academie:
academie@enkwest.nl

Analyse

Enkwest Analyse houdt voor verzekeraars de ontwikkelingen bij rond de individuele en collectieve inkomensverzekeringen. Deze informatie wordt op overzichtelijke wijze in beeld gebracht. De volgende onderzoeken voeren wij uit:

Premieonderzoeken

Enkwest voert voor verschillende verzekeraars premieonderzoeken uit voor Verzuim en WIA aanvullende verzekeringen. 

CAO-database

Enkwest houdt de belangrijkste cao’s van Nederland bij op vooral de onderwerpen die ons vak raken. Afspraken over de (hoogte van de) loondoorbetaling bij ziekte, WIA-aanvullingen, WGA-premieverdelingen, afspraken over duurzame inzetbaarheid en natuurlijk de nieuwkomer: WW-aanvullingen. Al deze afspraken bieden de inkomensadviseur aanknopingspunten voor zijn adviesgesprek met de werkgever. Neem bijvoorbeeld een wijziging in de loondoorbetaling bij ziekte die aanleiding kan geven om een ziekteverzuimverzekering te wijzigen of af te sluiten en de toezegging van aanvulling op een WIA-uitkering die een aanvullende verzekering noodzakelijk maakt. De adviseur laat zien welke risico’s een werkgever loopt, toont daarmee zijn of haar deskundigheid en kan desgewenst ook voor een oplossing uit de markt zorgen.

In onze cao-database zijn de belangrijkste afspraken uit de belangrijkste cao’s opgenomen. Bent u benieuwd of de database iets voor u kan betekenen? Stefanie helpt u graag verder!

Lees hier de ervaringen over onze cao-database van één van onze klanten.

Poliskraker

Voor de inkomensadviseur zijn voorwaardenvergelijkingen een onmisbaar onderdeel van het advies aan de werkgever en/of zijn werknemers. In samenwerking met Enkwest Opleiding & Advies B.V. biedt Poliskraker.nl polisvoorwaardenvergelijkingen van diverse collectieve inkomensverzekeringen. Het betreft de volgende producten:

Module ‘Inkomen collectief Werkgever’ met de producten Verzuim conventioneel en WGA  Eigenrisicodragen.

Module ‘Inkomen collectief Werknemer’ met de producten WGA-hiaat beperkt, WGA-hiaat uitgebreid, WIA-bodemverzekering en WIA-excedent.

Bij de twee modules zijn de producten van de volgende 8 verzekeraars betrokken:

  1. Aegon
  2. Allianz
  3. Avéro Achmea
  4. De Amersfoortse
  5. De Goudse
  6. Delta Lloyd
  7. Generali
  8. Nationale Nederlanden

Voor de inkomensadviseur zijn voorwaardenvergelijkingen een onmisbaar onderdeel van het advies aan de werkgever en/of zijn werknemers. Met de vergelijkingen ziet de adviseur in één oogopslag de belangrijkste kenmerken. De verschillende producten zijn objectief en inhoudelijk vergeleken op ruim 30 criteria. Ook de polisvoorwaarden kunnen eenvoudig geraadpleegd worden.

Beide modules kosten €135,- exclusief BTW per jaar voor gebruikers van poliskraker.nl naast het vaste abonnementstarief (€ 25, - voor één adviseur en € 100,- per 5 medewerkers voor MKB-ondernemingen per jaar excl. BTW).

Kijk voor alle informatie op de website van de Poliskraker.

Analyse op maat

Naast bovengenoemde dienstverlening kunnen wij ook analyse op maat bieden. Bijvoorbeeld op het gebied van voorwaardenvergelijkingen, premieonderzoeken en Ziektewet dienstverlening. 

Wilt u ook gebruik maken van de onderzoeken van Enkwest Analyse neemt u dan contact met ons op en bel 055-5769787 of mail ons.